Εσύ ρωτάς - Εμείς απαντάμε

Ερώτηση #1

Ποιες είναι οι απαιτήσεις σας για να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο?

Ερώτηση #2

Τι πρέπει να γνωρίζω πριν υιοθετήσω ένα κατοικίδιο?

Ο κύριος στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι κάθε ζώο τοποθετείται με ένα υπεύθυνο άτομο έτοιμο να αναλάβει μια δια βίου δέσμευση, και ένα σημαντικό μέρος της διαδικασίας είναι η αντιστοίχιση του τρόπου ζωής και των αναγκών του υιοθέτη με τον μεμονωμένο σκύλο ή γάτα. Εάν η διαδικασία διαλογής κατά καιρούς φαίνεται υπερβολικά αυστηρή, προσπαθήστε να θυμάστε ότι η πρώτη προτεραιότητα του καταφυγίου είναι η προστασία των καλύτερων συμφερόντων του ζώου.

Μερικά από τα σκυλιά μας είναι μαζί μας από τότε που ήταν κουτάβια και θα ξεκινήσουν τη ζωή τους ως σύντροφοι. Τα μεγαλύτερα σκυλιά μπορεί να είχαν προηγούμενους ιδιοκτήτες, και μπορεί να έχουν ήδη εξοικειωθεί με τη ζωή σε ένα σπίτι και να έχουν εκτεθεί σε εκπαίδευση για διάρρηξη σπιτιού και υπακοή. Θυμάμαι, πολύ, ότι τα ζώα συντροφιάς είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμα. Έχουν πολλή αγάπη να δώσουν και δείχνουν πραγματικά να εκτιμούν τα νέα τους σπίτια. Ακριβώς επειδή έζησαν πρώτα με κάποιον άλλον, δεν σημαίνει ότι δεν θα σας κάνουν έναν υπέροχο σύντροφο.

Η ύπαρξη ενός ζώου συντροφιάς φέρνει ανταμοιβές και ευθύνες. Μετά την υιοθεσία του κατοικίδιου ζώου σας, θα είστε υπεύθυνοι για τη διασφάλιση της ασφάλειας του κατοικίδιου ζώου σας και για την τακτική κτηνιατρική φροντίδα. Βεβαιωθείτε ότι ο σκύλος σας έχει την κατάλληλη ταυτότητα. Παρέχετε θρεπτική τροφή και φρέσκο ​​νερό για το κατοικίδιό σας. Βρείτε χρόνο για άσκηση, εκπαίδευση, και παιχνίδι. Τελικά, απολαύστε τη νέα σας ζωή με τον νέο αγαπημένο σας σύντροφο.

Καταλαβαίνουμε ότι αφού πάρετε το κατοικίδιό μας στο σπίτι, η περίοδος προσαρμογής μπορεί να είναι δύσκολη. Σας ενθαρρύνουμε να μας καλέσετε για τυχόν ερωτήσεις ή προβλήματα, ελπίζω, πριν τα μικρά προβλήματα γίνουν μεγάλα! Είμαστε πολύ έμπειροι με τις μεταβάσεις κατοικίδιων ζώων και καλωσορίζουμε την ευκαιρία να σας βοηθήσουμε να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο ομαλό για εσάς και το κατοικίδιό σας. Και ακόμα κι όταν όλα πάνε καλά, Μας αρέσει να λαμβάνουμε κλήσεις μόνο και μόνο για να ξέρουμε πώς είναι οι «απόφοιτοι» μας.

Ερώτηση #3

Πώς μπορώ να γίνω εθελοντής?

Αν ψάχνετε για μια μοναδική ευκαιρία να εξυπηρετήσετε άλλους, εργασία με ζώα, και ταυτόχρονα κάνουν νέους φίλους και μαθαίνουν νέες δεξιότητες, σκεφτείτε να εργαστείτε εθελοντικά μαζί μας! Εξαρτόμαστε πολύ από τους εθελοντές μας και το δώρο του χρόνου τους. Εσείς, ως εθελοντής, μπορείτε να απολαμβάνετε μια γνήσια αίσθηση ικανοποίησης βοηθώντας τους άλλους και να είστε υπερήφανοι που συμμετέχετε ενεργά σε μια ουσιαστική υπηρεσία..

Κάθε χρόνο οι εθελοντές μας συνεισφέρουν σημαντικό μέρος του χρόνου τους βοηθώντας μας να παρέχουμε φροντίδα υψηλής ποιότητας στους επισκέπτες μας και στα ζώα που φροντίζουμε. Αγαπάμε τους εθελοντές μας και δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε ό,τι κάνουμε χωρίς αυτούς!

Είμαστε πάντα χαρούμενοι που έχουμε κάποιον μαζί μας, ακόμα και να φέρνουν σκυλιά για βόλτες. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν ενδιαφέρεστε και μπορούμε να σας πούμε διάφορες επιλογές.

Περισσότερες ερωτήσεις

Έχετε άλλες ερωτήσεις?

Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας. Εάν δεν έχετε βρει την απάντησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας, Σελίδα Instagram ή Facebook

Βρισκόμαστε στο χωριό Ρωμανός, Περιοχή Costa Navarino, Μεσσηνία, Πελοπόννησος, Ελλάδα.

Κάθε μέρα από 8.00 εώς 10.00 και από 4.30 εώς 6.30 μετα μεσημβριας

Εκτιμούμε ένα μήνυμα πριν, ώστε να οργανώσουμε την επίσκεψή σας. (μέσω της Ιστοσελίδας μας, Σελίδα Instagram ή Facebook )

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με έναν σκύλο, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας, Σελίδα Instagram ή Facebook

Δεν απαιτούμε τέλος υιοθεσίας, μόνο για την κάλυψη του κόστους του διαβατηρίου, μικροτσίπ, εμβολιασμοί . Εάν τα σκυλιά πρέπει να ταξιδέψουν, όλες οι ταξιδιωτικές ρυθμίσεις υπολογίζονται κατά μέρος, ανάλογα με το ταξίδι.

Θα ήμασταν ευγνώμονες για μια δωρεά για να βοηθήσουμε τα άλλα ζώα του καταφυγίου.

Η όλη διαδικασία υιοθεσίας ποικίλλει αλλά ο στόχος είναι η υιοθεσία να ολοκληρωθεί σε μία εβδομάδα ( εξαρτάται όμως από το ταξίδι)

Όταν υιοθετείς από εμάς, σώζεις μια ζωή και ανοίγει ένας χώρος που θα υποδεχτεί έναν άλλο υπέροχο σκύλο και θα του σώσει τη ζωή. Επιπλέον, είμαστε ένα μικρό καταφύγιο και γνωρίζουμε τα σκυλιά μας ένα προς ένα, ώστε να έχετε επίσης την ευκαιρία να βρείτε έναν σύντροφο που να ταιριάζει με την προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής σας. Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο κατοικίδιο για την ιδιαίτερη περίπτωσή σας.

Όλα τα σκυλιά μας ελέγχονται από κτηνίατρο, στειρωμένα , τρέχοντα στους εμβολιασμούς τους, μικροτσίπ για αναγνώριση

Κάντε κύλιση στην κορυφή